AKADEMİSYEN SANATÇILAR RESİM SERGİSİ

15.11.2014

AKADEMİSYEN SANATÇILAR

RESİM SERGİSİ

Fakültemizin düzenlediği, Akademisyen sanatçılar resim sergisi, 27 Kasım-5 Aralık 2014 tarihlerinde Üniversitemiz sergi salonunda sergilendi. Sergiye, Türkiye’nin farklı üniversitelerinde Seher Kurt, Zeki Umay, Necmi Karkın, Zuhal Arda, Neslihan Kıyar, Alaybey Karoğlu, Şirin Benuğur ve Yüksel Göğebakan  gibi görev yapan akademisyen 15 sanatçı eserleriyle katıldı. Bu sergide sanatçıların son dönem yaptıkları çalışmalar yer aldı. Çağdaş Türk resim sanatındaki güncel eğilimler ve konuların yer aldığı 45 ten fazla eser sergilendi. Bu geniş katılımlı sergi,  Adıyaman Üniversitesi Akademik personel ve öğrencilerine aynı zamanda Adıyaman halkı için sanatsal anlamda önemli ölçüde görsel etkiler bıratı.