Fakültemiz Öğretim Elemanlarının Karma Resim Sergisi

9.12.2014

Fakültemiz Öğretim elemanlarından Öğr.Grv. Büşra KURUÇAY, Arş.Grv. M. Fatih GÖK, Arş. Grv. Orhan KARAKAPLAN ve Arş.Grv. Semih ÇINAR’ın  eserlerinden oluşan 30 eser 17-24 Aralık 2014 tarihleri arasında Sergi Salonumuzda sergilendi.

Serginin açılışı 17.12.2014 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi KAHVECİ, Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI, Prof. Dr. Seyit TEMİR, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabahattin ARIBAŞ, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Kadir KARKIN, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turhan KOYUNCU, Turizm Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Ramilya Yarullina YILDIRIM, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yasin DOĞAN, Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış TOPTAŞ, akademik ve idari personel, öğrenciler ve halkın da katılımlarıyla yoğun bir ilgi toplamış, 24.12.2014 tarihine kadar devam eden sergiye bu ilgi devam etmiştir.