Fakültemiz’in yeni Dekanı

7.6.2017

Fakültemiz’in yeni Dekan Vekili Prof. Dr. Muhammet ALAGÖZ oldu.

Prof. Dr. ALAGÖZ’ün yeni görevinde ilk ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan SOLMAZ ve Prof Dr. Ali AYDIN tarafından gerçekleştirdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan vekilliği görevi ile ilgili olarak konuşan Prof. Dr. ALAGÖZ, gerek üniversitemiz gerekse de öğrenciler için ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf edeceklerinin altını çizdi.

Önemli göreve kendisini layık gören Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye teşekkür eden Prof. Dr. ALAGÖZ “Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ise Prof. Dr. Muhammet ALAGÖZ’e yeni görevinde başarılar dileyerek "Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah fakültemizden topluma faydalı bireyler yetiştiririz ” dedi.