Özel Yetenek Sınavında İlk Heyecan

2.7.2015

Fakültemizin İlk Özel Yetenek Sınavı Yapıldı

Fakültemiz resim bölümüne öğrenci almak için yapılan özel yetenek sınavında incelemeler yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'ye Dekanımız sayın Prof. Kadir KARKIN sınavın yapılışıyla ilgili detaylı bilgi verdi.

Sınavın değerlendirmesini yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ Adil ve hakkaniyete uygun bir sınav gerçekleştirdiklerini ifade ederek şunları söyledi: “2015-2016 Öğretim yılında Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümünde okuyacak öğrencileri belirlemek için yaptığımız özel yetenek sınavını yerinde inceleyerek Fakültenin Dekanından bilgiler aldık. Hepsi birbirinden değerli öğrencilerimizin katıldığı sınavımıza Çevre iller yoğunlukta olmakla beraber hemen hemen her ilden katılım oldu. 320 adayın müracaat ettiği sınavda öğrencilerimizin emeklerinin boşa gitmemesi ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için azami gayret gösteriyoruz. Sınav değerlendirmesini kamera kaydına almamız ve değerlendirmenin adaylara açık olması kapalı ve mühürlü olan sınav kağırtlarının açılımını gözlemlemeleri de bunun göstergelerinden biridir. Öğrencilerimize başarılar dilerken adil bir sınav olması için çaba gösteren emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.” demişlerdir.

Görünütülenme Sayısı: 2009