SERGİ ¨KÖPRܨ

24.4.2014

Üniversitemiz ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Köprü” adlı karma sergi, 24 Nisan 2014 tarihinde Üniversitemizde açıldı.

Üniversitemiz Sanat Galerisindeki serginin açılışına; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI, Prof. Dr. Seyit TEMİR, Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin ERKAYA, Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali ÖZTÜRKÇÜ, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Grafik tasarım, fotoğraf, video, animasyon, resim ve enstalasyon alanlarında uzman Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan karma sergide, çağdaş sanat vurgusu ön plana çıkarıldı.