Yrd.Doç.Dr. Nurullah ATALAY 2016 - 2017 1. Sınıf "Temel Sanat Eğitimi - Fotoğraf" 2. Sınıf "Özgün Baskıresim" dersleri Öğrenci Sergisi

23.10.2017

Üniversitemiz Resim Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurullah ATALAY atölyesi, "Temel Sanat Eğitimi Dersi" 1. Sınıf öğrencileri fotoğraflarından ve "Özgün Baskıresim Dersi" 2. Sınıf öğrencileri baskıresimlerinden oluşan sergi 24-31 Ekim 2017 tarihleri arasında Mediko Sosyal Sanat Galerisi'nde gezilebilir.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurullah ATALAY öncülüğünde Üniversitemiz Sanat Galerisinde açılan sergide 64 fotoğraf, 34 temel sanat çalışması ve 16 özgün baskı çalışması olmak üzere toplamda 114 eser görücüye çıktı.

Fotoğraf, temel sanat eğitimi ve özgün baskı dallarında çalışmaların yer aldığı sergide oldukça başarılı çalışmalara imza atıldığının altını çizen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimizin büyük birer sanatçı olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü belirterek öğrencileri tebrik etti.