Sergi: Fakültemiz Resim Bölümü Öğrencisi Fatma Nur Arslan’ın FRESH ANKARA Çağdaş Sanat Sergisi

Fakültemiz Resim Bölümü öğrencisi Fatma Nur Arslan’ın çalışmaları T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Ankara Ulus’ta ilkini gerçekleştireceği  ‘’Başkent Kültür Yolu’’ festivali kapsamında Atis Fuarcılığın düzenlediği ve küratörlüğünü Prof. Dr. Kıymet GİRAY ‘ın yaptığı FRESH ANKARA Çağdaş Sanat Sergisi’ne seçilmiştir. Öğrencimiz Fatma Nur Arslan’ın 3 adet eseri FRESH ANKARA Seçici Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve öğrencimiz fuarda sergiye katılmaya hak kazanmıştır.  158 sanatçının eseri 28 Mayıs-12 Haziran 2022 tarihleri arasında fuarda sergilenecektir.  Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutlar,  sanat çalışmalarında başarılar dileriz.