“Colors of Commagene” Sergisi

Erasmus+ KA 171 Hareketliliği kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim elemanlarından Doç. Öznur Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Tanrıverdi Kosova’da etkinlikler düzenleyeceklerdir.  Universum International Collage ev sahipliğinde Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine Doç. Öznur Yıldırım tarafından “Texture Applications on Ceramic Surfaces” isimli seramik workshop, Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Tanrıverdi tarafından “Commagene” başlıklı sunum gerçekleştirilecektir. Ayrıca Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları Doç. Bayram Dede, Öğr. Gör. Büşra Kururçay, Öğr. Gör. Çağatay Atlı, Arş. Gör. Hatice Akbaş Demir, Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Fatih Gök, Öğr. Gör, Osman Dolaş, Doç. Öznur Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Semih Çınar ve Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Tanrıverdi tarafından resim, baskı, seramik ve grafik alanlarında ürettikleri eserlerden oluşan “Colors of Commagene” isimli sergi 1-5 Nisan tarihlerinde Kosova’da sergilenecektir.