TÜRK DİLİ II SINAVLARININ DUYURUSU

Üniversitemiz Senatosu kararı gereğince Türk Dili II dersinin ara sınavları internet üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Bu ders 1 Ara sınav, 1 Yarıyıl sonu sınavı, 1 Bütünleme olarak yapılacaktır. Ara sınav %20, Yarıyılsonu ve Bütünleme sınavları %80 olarak ortalamaya etki edecektir.

Online ara sınav bir hafta boyunca sürecek: Pazartesi sabah 8:00 de başlayacak Cuma akşamı 17:00’de tamamlanacaktır.

Bu sınavların online uygulanması ile alakalı tanıtım bilgileri ve sınav yönergesi Üniversitemizin Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) sayfasından (http://uzem.adiyaman.edu.tr/ ) duyurulacaktır.

Öğrencilerimizin Uzem sayfasından yayınlanacak ayrıntıları dikkatli bir şekilde takip etmesi sınavla ilgili uygulama bilgilerini tam öğrenmesi açısından önem arz etmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.