2020–2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavına Girecek Öğrenci Adaylarının Dikkatine!!!!

**Özel Yetenek Sınavı 20 Ağustos 2020 Perşembe Günü Saat 10:00'da Üniversitemiz Açık Halı Saha'da yapılacaktır.

**Adayların sınavdan 1 saat önce sınav alanında hazır bulunmaları gerekmektedir.

**Sınava girecek olan öğrenci adayları aşağıdaki listedeki sıra numarasına göre oturacaktır.

Özel Yetenek Sınavı Öğrenci Adayları Sıra Listesi

Özel Yetenek Sınavı Engelli Öğrenci Adayları Sıra Listesi

Kesin Covid-19 tanısı olan adaylar,

• Kesin Covid-19 tanısı ile tedavisi tamamlanıp sonrasındaki karantina sürecinde olan adaylar,
  • Kesin Covid-19 vakası ile temasından dolayı karantina sürecinde olan adaylar,
  • Covid-19’u düşündürecek şikâyetleri olan adaylar

Dekanlığımız tarafından hazır bulundurulan ayrı sınav alanlarında sınava alınacaklardır.

Bu durumdaki adayların, durumlarını ayrıntılı olarak anlatan Dilekçe’yi belgeleri ile birlikte Fakültemiz Bölüm Sekreterliğine teslim etmeleri, beklenmedik ve ani durumlarda sınavdan önce görevlilere bildirmeleri gerekmektedir.

Adaylar Ülkemizde yaşanmakta olan Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirlere (maske kullanılması, ateş ölçümü, hijyen kurullarına uyulması, fiziki mesafeye dikkat etmek vb.) uymak zorundadır. Binaya girerken kurallara uymayan adaylar sınav alanlarına alınmaz, sınav esnasında kurallara uymayan adayların ise sınavları iptal edilir.

Adaylara önemle duyurulur.

**TÜM  ADAYLARIN SINAVDA BULUNDURMASI GEREKENLER

• Nüfus Cüzdanı Aslı veya Geçerli Pasaport
  • Online olarak yapılan başvuru sonrasında sistemden kendileriyle ilgili fotoğraflı olarak alınan Sınav Giriş Belgesi
  • Kurşun kalem (HB- 2B)
  • Tükenmez kalem
  • Silgi, kalemtıraş
  • Kıskaç
  • Engelli Adaylar “Engelli Sağlık Raporunu yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Not: Adaylara sınavda kullanacakları kâğıtlar ve duralit altlık Fakültemizce verilecektir. Adaylar sınav salonuna hiçbir ses ve görüntü kaydedici cihaz, cep telefonu, kamera ve benzeri elektronik aygıtlarla giremez.