2020–2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına Göre 5. Yedek Listeden Kayıt Kazanan Adayların Listesi

Fakültemiz 5. yedek listeden kayıt hakkı kazanan öğrenci adaylarımızın kayıt tarihleri 15.09.2020-16.09.2020 tarihleri arasındadır. Bu tarihler arasında kaydını yapmayan öğrenciler kayıt hakkını kaybederler.

5. Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi için tıklayınız.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

a) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

b) Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi

c) 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

a) Adayların kayıt için Yukarıda belirtilen tarihler arasında Üniversitemize bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

b) Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.

c) Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

d) İlan edilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

e) Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya Üniversitemiz yetkilidir.