Kitap "Sanat Alanları ile A'dan Z'ye Sanat"

Koordinatörlüğünü Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Ümit PARSIL’ın yaptığı Uluslararası Yayınevi Gece Kitaplığından çıkan Sanat Alanları ile A'dan Z'ye Sanat isimli kitapta Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Ümit PARSIL ve Eğitimci Nihan PARSIL’ın kaleme aldıkları “Sanat ve Görsel Algılama”, isimli yazıları kitap bölümü olarak yayınlanmıştır.

Koordinatörlüğünü Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Ümit PARSIL’ın yaptığı Uluslararası Yayınevi Gece Kitaplığından çıkan Sanat Alanları ile A'dan Z'ye Sanat isimli kitapta Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Ümit PARSIL ve Malatya İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fahrettin GEÇEN’in kaleme aldıkları Sanat ve Estetik”, isimli yazıları kitap bölümü olarak yayınlanmıştır.

Koordinatörlüğünü Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Ümit PARSIL’ın yaptığı Uluslararası Yayınevi Gece Kitaplığından çıkan Sanat Alanları ile A'dan Z'ye Sanat isimli kitapta Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Ümit PARSIL ve Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Hüda SAYIN YÜCEL’in kaleme aldıkları Sanat ve Mitoloji” isimli yazıları kitap bölümü olarak yayınlanmıştır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.