Kitap"Özel Konular ile A'dan Z'ye Sanat"

Koordinatörlüğünü Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Ümit PARSIL’ın yaptığı Uluslararası Yayınevi Gece Kitaplığından çıkan Özel Konular ile A'dan Z'ye Sanat isimli kitapta Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Doç. Dr. Bayram DEDE ve Malatya İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fahrettin GEÇEN’in kaleme aldıkları “Şeker Ahmet Paşa’nın Türk Resim Sanatına Katkıları ve Sanatsal Kimliği” isimli yazıları, kitap bölümü olarak yayınlanmıştır.

Koordinatörlüğünü Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Ümit PARSIL’ın yaptığı Uluslararası Yayınevi Gece Kitaplığından çıkan Özel Konular ile A'dan Z'ye Sanat isimli kitapta Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Başak DANACI POLAT ve Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap BUYURGAN’ın kaleme aldıkları “Müzelerde Görme Engelli Bireylere Yönelik Fiziki Ortam ve Eğitim Etkinlikleri” isimli yazısı, kitap bölümü olarak yayınlanmıştır.

Koordinatörlüğünü Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Ümit PARSIL’ın yaptığı Uluslararası Yayınevi Gece Kitaplığından çıkan Özel Konular ile A'dan Z'ye Sanat isimli kitapta Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Dr. Öznur YILDIRIM’ın kaleme aldığı “Tarihsel Süreçte Coğrafyanın Seramik Mutfak Ekipmanları Üzerine Etkileri: İzmir Arkeoloji Müzesi Örnekleri” isimli yazısı, kitap bölümü olarak yayınlanmıştır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.