Fakültemiz 2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Toplantısı

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, dekanımız Prof. Muhammet ALAGÖZ, dekan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Nurullah ATALAY ve öğretim elemanlarımız, ,  09 Eylül 2022 tarihinde fakültemiz dekanlık salonunda gerçekleştirildi.

Akademik Genel Kurul Toplantısı Fakültemiz Dekanı Prof. Muhammet ALAGÖZ’ ün açılış konuşması ile başladı. Konuşmasına 2022-2023 eğitim öğretim yılının başarıyla tamamlanmasına katkıda bulunan başta Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu üyeleri olmak üzere tüm öğretim elemanlarına ve idari personele teşekkür ederek, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleştirilen bilimsel ve sosyal faaliyetler ile fakültenin fiziki imkânlarının arttırılmasına yönelik çalışmaları değerlendirdi. Ayrıca, eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğinin artırılması yönündeki katkılarından ve öğretim elemanlarımıza kadrolarının verilmesi hususunda desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet TURGUT’ a teşekkür etti.

Toplantıda 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı içerisinde yapılması planlanan akademik, sosyal ve sanatsal faaliyetlerin planlanmasının yanı sıra fakültenin gelişimine yönelik bölüm başkanları ile öğretim elemanlarının görüşleri alındı.

Toplantı öğretim elemanlarının dilek ve temennilerinin dinlenmesi ile sona erdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.